3in1 Gummibelagt Stilrent Skal iPhone XS Max - Rosa

19852-11544

Komplett skydd för din smartphone. Detta skal innehåller skal och härdat glas för skärm och kameralins. Detta gummibelagda silikon skal är speciellt designat för din smartphone och är tillverkat av högkvalitativt silikon som är mjukt, flexibelt och hållbart. Det omsluter din telefon perfekt och ger ett bra grepp och en skön känsla i handen. Det har också en mjuk foder på insidan som skyddar din telefon från repor samt responsiva taktila knappar som gör det enkelt att använda din telefon.

Detta skal har också en elegant design med en yta som ger din telefon ett sofistikerat utseende. Skalens kanter är förhöjda för att skydda skärmen och kameran från repor och stötar.

Det härdade glaset skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyr reparation av skärmen/kameralinsen vid en olycka. Den är väldigt transparent och ger en ljusgenomsläppning på upp till 96 %, den släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att mörkna eller förändras. Skyddet appliceras enkelt utan att det bildas bubblor. Du behöver inte ens lim eller tejp. Glasskyddet fästs på telefonens display på ett elektrostatiskt sätt och kan tas bort utan att lämna kvar rester av lim eller annat.



Fastigheter måste:

✓ Material: Polykarbonat

✓ Stötdämpande

✓ Skyddar mot repor, smuts och damm

✓ Smal design


Härdat härdat glas:

✓ Skyddsstyrka på 9H

✓ Beständig mot fukt och fett

✓ Vattentät och lätt att rengöra

✓ UV-skydd


I paketet ingår:

1st Stöttåligt Skal

1st Härdat Glas

1st Kameralinsskydd


Kompatibilitet:

✓ Passar: iPhone XS Max

179,00 kr

Lagerstatus: 4-6st
I lager

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: