✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Fitbit Sense 3 Det finns inga produkter i denna kategori.

Fitbit Sense 3
Fitbit Sense 3 är den senaste smartklockan från Fitbit som är utrustad med en mängd avancerade funktioner för att hjälpa dig att hålla koll på din hälsa och välbefinnande. Den har en mängd olika sensorer som mäter allt från din hjärtrytm till din stressnivå och sömnkvalitet. Dessutom har den en inbyggd GPS som gör det enkelt att spåra dina träni...
Fitbit Sense 3 är den senaste smartklockan från Fitbit som är utrustad med en mängd avancerade funktioner för att hjälpa dig att hålla koll på din hälsa och välbefinnande. Den har en mängd olika sensorer som mäter allt från din hjärtrytm till din stressnivå och sömnkvalitet. Dessutom har den en inbyggd GPS som gör det enkelt att spåra dina träningspass och se hur långt du har gått.

Fitbit Sense 3 har också en stor och tydlig skärm som visar all information du behöver på ett överskådligt sätt. Du kan enkelt se dina träningsresultat, meddelanden och annan viktig information direkt på klockan. Dessutom är den vattentät så att du kan använda den även när du simmar eller duschar.

Hos Shockproof.se har vi många års erfarenhet av att sälja tillbehör till smartklockor som Fitbit Sense 3. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända.

Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt på alla beställningar. Så om du letar efter tillbehör till din Fitbit Sense 3, tveka inte att besöka vår webbplats och upptäcka vårt breda utbud av produkter.
Mer