✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit GTS Det finns inga produkter i denna kategori.

Amazfit GTS
Amazfit GTS är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med sin slimmade design och högupplösta AMOLED-skärm på 1,65 tum, är den en perfekt följeslagare för din dagliga träning och livsstil. Klockan har en batteritid på upp till 14 dagar och är vattentät upp till 50 meter, vilket gör den idealisk för simning och andra vatten...
Amazfit GTS är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med sin slimmade design och högupplösta AMOLED-skärm på 1,65 tum, är den en perfekt följeslagare för din dagliga träning och livsstil. Klockan har en batteritid på upp till 14 dagar och är vattentät upp till 50 meter, vilket gör den idealisk för simning och andra vattenaktiviteter.

Amazfit GTS har också en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest mångsidiga smartklockorna på marknaden. Den har inbyggd GPS, pulsmätare, stegräknare, kaloriräknare och sömnövervakning. Dessutom kan du anpassa klockans utseende med olika urtavlor och anpassade widgets.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga Trustpilot- och Google Reviews-betyg. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen.

Observera att vi inte säljer några smartklockor. Vi säljer bara tillbehör för Amazfit GTS. Så om du vill skydda din Amazfit GTS och göra den mer personlig, tveka inte att besöka vår webbplats och utforska vårt sortiment av tillbehör.
Mer