✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Quatix 7 Pro Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Quatix 7 Pro
Garmin Quatix 7 Pro är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigering kan du enkelt navigera på vattnet och hålla koll på din position. Dessutom har den en inbyggd ...
Garmin Quatix 7 Pro är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigering kan du enkelt navigera på vattnet och hålla koll på din position. Dessutom har den en inbyggd barometer, höjdmätare och kompass för att hjälpa dig att hålla koll på vädret och din omgivning.

Garmin Quatix 7 Pro är också utrustad med avancerade träningsfunktioner som hjälper dig att hålla koll på din hälsa och fitness. Den har en pulsmätare, stegräknare och sömnövervakning för att hjälpa dig att hålla koll på din hälsa. Dessutom kan du använda den för att spåra dina träningspass och få anpassade träningsprogram.

Denna smartwatch är också vattentät upp till 100 meter och har en batteritid på upp till 12 dagar i smartwatch-läge. Den är också kompatibel med Garmin Pay, vilket gör det enkelt att betala för dina inköp utan att behöva ta med dig ditt betalkort.

På Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också bra kvalitetsprodukter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i vårt höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Quatix 7 Pro.
Mer