✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Forerunner 165 Music Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
 • +
  69,00 kr
  Ny
  Lagerstatus: 10-15st
  I lager

  Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,2mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat. Skyddet...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Forerunner 165 Music
Garmin Forerunner 165 Music är en avancerad smartwatch som är perfekt för dig som vill ha en träningskompis på handleden. Den här klockan har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära träningsklockorna på marknaden idag. Förutom att den har GPS och pulsmätning kan du också ladda ner dina favoritlåtar och lyssna på dem dir...
Garmin Forerunner 165 Music är en avancerad smartwatch som är perfekt för dig som vill ha en träningskompis på handleden. Den här klockan har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära träningsklockorna på marknaden idag. Förutom att den har GPS och pulsmätning kan du också ladda ner dina favoritlåtar och lyssna på dem direkt från klockan.

Garmin Forerunner 165 Music är också vattentät och har en batteritid på upp till 7 dagar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare under långa träningspass. Dessutom har den en stor och tydlig skärm som gör det enkelt att se informationen du behöver under träningen.

På Shockproof.se har vi många års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt.

Så om du letar efter tillbehör till din Garmin Forerunner 165 Music, tveka inte att besöka vår webbplats. Vi har allt du behöver för att skydda och förbättra din träningsklocka.
Mer