✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

OnePlus Watch 2 Det finns inga produkter i denna kategori.

OnePlus Watch 2
OnePlus Watch 2 är den senaste smartklockan från OnePlus och den har många spännande funktioner som gör den till en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med en 1,39-tums AMOLED-skärm och en upplösning på 454 x 454 pixlar, ger OnePlus Watch 2 en kristallklar bild och en fantastisk användarupplevelse. Klockan har också en hög...
OnePlus Watch 2 är den senaste smartklockan från OnePlus och den har många spännande funktioner som gör den till en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med en 1,39-tums AMOLED-skärm och en upplösning på 454 x 454 pixlar, ger OnePlus Watch 2 en kristallklar bild och en fantastisk användarupplevelse. Klockan har också en hög prestanda tack vare sin Qualcomm Snapdragon Wear 4100-processor och 1 GB RAM.

OnePlus Watch 2 har också en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för din dagliga träning. Klockan har en inbyggd GPS, en pulsmätare och en mängd olika träningslägen som gör det enkelt att spåra din träning och förbättra din hälsa. Dessutom har klockan en vattentät design som gör den lämplig för simning och andra vattenaktiviteter.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter.

Observera att vi inte säljer några smartklockor. Vi säljer bara tillbehör till OnePlus Watch 2.
Mer