✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Venu 3S Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
 • +
  149,00 kr
  Ny
  Lagerstatus: 10-15st
  I lager

  Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,26mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat. Till...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Venu 3S
Garmin Venu 3S är en av de senaste smartklockorna från Garmin. Den är utformad för att passa en aktiv livsstil och har en mängd funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för träning och vardag. Klockan har en 1,2-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 390 x 390 pixlar, vilket ger en skarp och tydlig bild. Den har också en batteritid p...
Garmin Venu 3S är en av de senaste smartklockorna från Garmin. Den är utformad för att passa en aktiv livsstil och har en mängd funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för träning och vardag. Klockan har en 1,2-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 390 x 390 pixlar, vilket ger en skarp och tydlig bild. Den har också en batteritid på upp till 6 dagar i smartwatch-läge och upp till 19 timmar i GPS-läge.

Garmin Venu 3S har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest avancerade smartklockorna på marknaden. Den har inbyggd GPS, pulsmätare, stegräknare, sömnmätare och mycket mer. Den har också stöd för Garmin Pay, vilket gör det möjligt att betala med klockan.

Vi på Shockproof.se har många års erfarenhet av att sälja tillbehör till smartklockor, inklusive Garmin Venu 3S. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända.

Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter. Observera att vi inte säljer några smartklockor, utan endast tillbehör till Garmin Venu 3S.
Mer