✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct Solar Tactical Edition Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct Solar Tactical Edition
Garmin Instinct Solar Tactical Edition är en robust och taktisk smartwatch som är utformad för att möta kraven från militär personal och utomhusentusiaster. Denna smartwatch är utrustad med solcellsteknik som gör att den kan ladda sig själv med hjälp av solenergi, vilket gör att du kan använda den under längre perioder utan att behöva ladda den....
Garmin Instinct Solar Tactical Edition är en robust och taktisk smartwatch som är utformad för att möta kraven från militär personal och utomhusentusiaster. Denna smartwatch är utrustad med solcellsteknik som gör att den kan ladda sig själv med hjälp av solenergi, vilket gör att du kan använda den under längre perioder utan att behöva ladda den.

Garmin Instinct Solar Tactical Edition har en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter. Den har en GPS-funktion som gör att du kan spåra din rutt och navigera i terrängen. Den har också en pulsmätare, en barometer, en höjdmätare och en kompass som hjälper dig att hålla koll på din hälsa och din omgivning.

Denna smartwatch är också utformad för att vara extremt tålig och tåla tuffa förhållanden. Den är vattentät upp till 100 meter och har en reptålig skärm som skyddar mot repor och stötar.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter.

Observera att vi inte säljer några smartwatches. Vi säljer bara tillbehör till Garmin Instinct Solar Tactical Edition.
Mer