✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Quatix 5 Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Quatix 5
Garmin Quatix 5 är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigeringssystem kan du enkelt navigera på vattnet och hålla koll på din position. Dessutom har den en inbyg...
Garmin Quatix 5 är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigeringssystem kan du enkelt navigera på vattnet och hålla koll på din position. Dessutom har den en inbyggd barometer, höjdmätare och kompass som hjälper dig att hålla koll på väderförhållanden och terräng.

Garmin Quatix 5 är också utrustad med avancerade träningsfunktioner som hjälper dig att hålla koll på din hälsa och fitness. Den har en inbyggd pulsmätare, stegräknare och sömnövervakning som hjälper dig att hålla koll på din hälsa och fitness. Dessutom kan du ansluta den till din smartphone och få meddelanden, samtal och andra aviseringar direkt på din handled.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga Trustpilot- och Google Reviews-betyg. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Quatix 5.
Mer