✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Quatix 6 Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Quatix 6
Garmin Quatix 6 är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigeringssystem kan du navigera på vattnet med precision och säkerhet. Dessutom har den en inbyggd baromete...
Garmin Quatix 6 är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigeringssystem kan du navigera på vattnet med precision och säkerhet. Dessutom har den en inbyggd barometer, höjdmätare och kompass som hjälper dig att hålla koll på väderförhållanden och terräng.

Garmin Quatix 6 har också en mängd andra funktioner som gör den till en mångsidig smartwatch. Den har en pulsmätare, stegräknare och sömnmätare som hjälper dig att hålla koll på din hälsa och fitness. Den har också en mängd olika sportlägen, inklusive löpning, cykling, simning och golf, så att du kan spåra din träning och förbättra din prestation.

Tekniskt sett har Garmin Quatix 6 en 1,3-tums färgskärm med en upplösning på 260 x 260 pixlar. Den har också en batteritid på upp till 14 dagar i smartwatch-läge och upp till 36 timmar i GPS-läge. Den är också vattentät upp till 100 meter, vilket gör den till en idealisk följeslagare på vattnet.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör för Garmin Quatix 6. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Quatix 6.
Mer