✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition
Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition är en robust och pålitlig smartwatch som är utformad för att möta kraven från äventyrare och utomhusentusiaster. Denna taktiska utgåva av Instinct 2X Solar har en solcellsladdning som ger upp till 24 dagars batteritid i smartwatch-läge. Detta gör att du kan hålla dig ansluten och informerad även när du ä...
Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition är en robust och pålitlig smartwatch som är utformad för att möta kraven från äventyrare och utomhusentusiaster. Denna taktiska utgåva av Instinct 2X Solar har en solcellsladdning som ger upp till 24 dagars batteritid i smartwatch-läge. Detta gör att du kan hålla dig ansluten och informerad även när du är långt från en strömkälla.

Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition har också en mängd avancerade funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter. Den har en GPS med GLONASS och Galileo, en barometrisk höjdmätare, en 3-axlad kompass och en pulsmätare på handleden. Den är också vattentät upp till 100 meter och har en stötsäker konstruktion som klarar av tuffa förhållanden.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja tillbehör till smartwatches, inklusive Garmin Instinct 2X Solar Tactical Edition. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända.

Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en enkel och smidig shoppingupplevelse.
Mer