✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit GTR 4 Det finns inga produkter i denna kategori.

Amazfit GTR 4
Amazfit GTR 4 är den senaste smartklockan från Amazfit som har tagit marknaden med storm. Denna klocka är utrustad med en mängd funktioner som gör den till en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med en imponerande batteritid på upp till 24 dagar, kan du använda denna klocka utan att behöva oroa dig för att ladda den varje ...
Amazfit GTR 4 är den senaste smartklockan från Amazfit som har tagit marknaden med storm. Denna klocka är utrustad med en mängd funktioner som gör den till en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med en imponerande batteritid på upp till 24 dagar, kan du använda denna klocka utan att behöva oroa dig för att ladda den varje dag.

Amazfit GTR 4 har en 1,39-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 454 x 454 pixlar, vilket ger en kristallklar bild. Klockan är också utrustad med en mängd olika sensorer, inklusive en pulsmätare, GPS och en accelerometer, vilket gör det möjligt för dig att spåra dina träningspass och hälsa på ett mer exakt sätt.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör för Amazfit GTR 4. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen.

Så om du letar efter tillbehör till din Amazfit GTR 4, tveka inte att besöka vår hemsida. Vi har allt du behöver för att skydda och förbättra din smartklocka.
Mer