✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

OnePlus Watch 2 Radiant Steel Det finns inga produkter i denna kategori.

OnePlus Watch 2 Radiant Steel
OnePlus Watch 2 Radiant Steel är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Denna klocka är utformad för att ge användarna en sömlös upplevelse med dess avancerade funktioner och eleganta design. Med en 1,39-tums AMOLED-skärm och en upplösning på 454 x 454 pixlar, ger OnePlus Watch 2 Radiant Steel en kristallklar bild och en i...
OnePlus Watch 2 Radiant Steel är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Denna klocka är utformad för att ge användarna en sömlös upplevelse med dess avancerade funktioner och eleganta design. Med en 1,39-tums AMOLED-skärm och en upplösning på 454 x 454 pixlar, ger OnePlus Watch 2 Radiant Steel en kristallklar bild och en imponerande visuell upplevelse.

Denna smartklocka har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest mångsidiga klockorna på marknaden. Den har en inbyggd GPS, en pulsmätare, en sömnmätare, en stressmätare och en syremätare. Dessutom kan användare ta emot meddelanden, svara på samtal och styra musik direkt från klockan.

OnePlus Watch 2 Radiant Steel är också vattentät och har en batteritid på upp till två veckor. Detta gör den till en idealisk klocka för personer som är aktiva och som vill ha en klocka som kan följa med dem hela dagen.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid gratis frakt på våra produkter.

Observera att vi inte säljer några smartklockor. Vi säljer bara tillbehör till OnePlus Watch 2 Radiant Steel.
Mer