✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Forerunner 265 Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
  • +
    98,00 kr
    Lagerstatus: 10-15st
    I lager

    Heltäckande Skal med 9H Härdat Glas för Garmin Forerunner 265 är ett perfekt tillbehör för dig som vill skydda din smartklocka mot repor, stötar och smuts. Detta skal täcker hela klockan och har ett 9H härdat glas som skyddar skärmen från skador. Glaset har också en oleofobisk beläggning som förhindrar fingeravtryck och smuts. Den är enkel att montera och...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Forerunner 265
Garmin Forerunner 265 är en avancerad löparklocka som är utformad för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Den har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära löparklockorna på marknaden idag. Med GPS-funktionen kan du spåra din löprunda och få detaljerad information om din prestation, inklusive distans, hastighet och ti...
Garmin Forerunner 265 är en avancerad löparklocka som är utformad för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Den har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära löparklockorna på marknaden idag. Med GPS-funktionen kan du spåra din löprunda och få detaljerad information om din prestation, inklusive distans, hastighet och tid. Dessutom har den en inbyggd pulsmätare som ger dig möjlighet att övervaka din hjärtfrekvens under träningen.

Garmin Forerunner 265 har också en mängd andra funktioner som gör den till en mångsidig träningspartner. Den har en inbyggd accelerometer som mäter din löpstil och ger dig feedback om hur du kan förbättra den. Den har också en funktion för att spåra din sömn och en kaloriräknare som hjälper dig att hålla koll på din energiförbrukning.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör för Garmin Forerunner 265. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan endast tillbehör för Garmin Forerunner 265.
Mer