✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Forerunner 235 Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
  • +
    69,00 kr
    Lagerstatus: 10-15st
    I lager

    Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,2mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat. Skyddet...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Forerunner 235
Garmin Forerunner 235 är en avancerad löparklocka som är utformad för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Den har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära löparklockorna på marknaden idag. Med en inbyggd GPS kan du spåra din löpning, cykling och simning med hög precision. Dessutom har den en pulsmätare som mäter din ...
Garmin Forerunner 235 är en avancerad löparklocka som är utformad för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Den har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära löparklockorna på marknaden idag. Med en inbyggd GPS kan du spåra din löpning, cykling och simning med hög precision. Dessutom har den en pulsmätare som mäter din hjärtrytm direkt från handleden, vilket gör det enkelt att hålla koll på din kondition.

Garmin Forerunner 235 har också en mängd andra funktioner som gör den till en utmärkt träningspartner. Den har en accelerometer som mäter din hastighet och distans, en barometer som mäter höjdskillnader och en termometer som mäter temperaturen. Dessutom kan du ansluta den till din smartphone och få meddelanden om samtal, textmeddelanden och e-post direkt på din handled.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Kom till oss för att hitta de bästa tillbehören för din Garmin Forerunner 235.
Mer