✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct Solar Surf Edition Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct Solar Surf Edition
Garmin Instinct Solar Surf Edition är en robust och pålitlig smartwatch som är speciellt utformad för surfare. Med solcellsteknik kan du ladda klockan med solenergi och använda den i upp till 54 dagar i smartwatch-läge. Klockan är också vattentät upp till 100 meter och har en surf-funktion som ger dig information om våghöjd, tidvatten och solupp...
Garmin Instinct Solar Surf Edition är en robust och pålitlig smartwatch som är speciellt utformad för surfare. Med solcellsteknik kan du ladda klockan med solenergi och använda den i upp till 54 dagar i smartwatch-läge. Klockan är också vattentät upp till 100 meter och har en surf-funktion som ger dig information om våghöjd, tidvatten och soluppgång/solnedgång.

Garmin Instinct Solar Surf Edition har också en mängd andra funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter. Den har GPS, GLONASS och Galileo-positionering, barometrisk höjdmätare, kompass och termometer. Dessutom har den en pulsmätare och övervakar din sömn och stressnivåer.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också bra kvalitetsprodukter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i vårt höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Instinct Solar Surf Edition.
Mer