✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Fenix 7X Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
  • +
    109,00 kr
    Lagerstatus: 4-6st
    I lager

    Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,2mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat.Skyddet...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Fenix 7X
Garmin Fenix 7X är den senaste smartklockan från Garmin som är utformad för att möta kraven från de mest krävande användarna. Den här klockan är utrustad med en mängd avancerade funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Med en robust och tålig design är Fenix 7X byggd för att klara av tuffa förhållanden och är...
Garmin Fenix 7X är den senaste smartklockan från Garmin som är utformad för att möta kraven från de mest krävande användarna. Den här klockan är utrustad med en mängd avancerade funktioner som gör den till den perfekta följeslagaren för alla dina äventyr. Med en robust och tålig design är Fenix 7X byggd för att klara av tuffa förhållanden och är vattentät upp till 100 meter.

Fenix 7X har en mängd avancerade funktioner som inkluderar GPS, GLONASS, Galileo och QZSS, vilket ger dig en exakt positionering oavsett var du befinner dig. Klockan har också en inbyggd höjdmätare, barometer och kompass, vilket gör det enkelt att navigera i alla terrängförhållanden.

Fenix 7X har också en mängd träningsfunktioner som inkluderar pulsmätning, VO2 max-beräkning och träningsbelastning, vilket gör det enkelt att hålla koll på din träning och förbättra din prestation. Klockan har också en mängd förinstallerade sportappar, inklusive löpning, cykling, simning och golf.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter. Observera att vi inte säljer några smartklockor, utan bara tillbehör för Garmin Fenix 7X.
Mer