✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Suunto 9 Peak Titanium Det finns inga produkter i denna kategori.

Suunto 9 Peak Titanium
Suunto 9 Peak Titanium är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven från de mest krävande äventyrarna. Denna klocka är tillverkad av högkvalitativt titanmaterial som gör den både lätt och hållbar. Suunto 9 Peak Titanium har en mängd funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter, inklusive GPS, baro...
Suunto 9 Peak Titanium är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven från de mest krävande äventyrarna. Denna klocka är tillverkad av högkvalitativt titanmaterial som gör den både lätt och hållbar. Suunto 9 Peak Titanium har en mängd funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter, inklusive GPS, barometer, höjdmätare, kompass och mycket mer.

Denna smartwatch har en imponerande batteritid på upp till 170 timmar i GPS-läge, vilket gör den till en av de mest pålitliga klockorna på marknaden. Suunto 9 Peak Titanium är också vattentät upp till 100 meter, vilket gör den idealisk för simning och andra vattensporter.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja tillbehör till smarta klockor, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen.

Observera att vi inte säljer några smarta klockor. Vi säljer bara tillbehör till Suunto 9 Peak Titanium.
Mer