✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Quatix 6X Solar Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Quatix 6X Solar
Garmin Quatix 6X Solar är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en solcellsladdning som förlänger batteritiden och gör att du kan använda klockan längre utan att behöva ladda den. Dessutom har den en mängd olika funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare för alla som...
Garmin Quatix 6X Solar är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en solcellsladdning som förlänger batteritiden och gör att du kan använda klockan längre utan att behöva ladda den. Dessutom har den en mängd olika funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare för alla som älskar att vara på vattnet.

Garmin Quatix 6X Solar har en stor 1,4-tums skärm som är lättläst även i starkt solljus. Den är också vattentät ner till 100 meter, vilket gör den idealisk för dykning och andra vattensporter. Klockan har också en inbyggd GPS, GLONASS och Galileo för att ge exakt positionering och navigering.

Andra funktioner inkluderar en pulsmätare, stegräknare, sömnmätare och stressmätare. Den har också förinstallerade aktivitetsprofiler för simning, löpning, cykling, golf och mycket mer. Dessutom kan du ladda ner appar och anpassa klockan efter dina behov.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också bra kvalitetsprodukter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Quatix 6X Solar.
Mer