✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Forerunner 165 Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
 • +
  69,00 kr
  Ny
  Lagerstatus: 10-15st
  I lager

  Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,2mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat. Skyddet...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Forerunner 165
Garmin Forerunner 165 är en avancerad löparklocka som är utformad för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Den har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära löparklockorna på marknaden idag. Med GPS-funktionen kan du spåra din löprunda och få detaljerad information om din prestation, inklusive distans, hastighet och ti...
Garmin Forerunner 165 är en avancerad löparklocka som är utformad för att hjälpa dig att nå dina träningsmål. Den har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest populära löparklockorna på marknaden idag. Med GPS-funktionen kan du spåra din löprunda och få detaljerad information om din prestation, inklusive distans, hastighet och tid. Dessutom har den en pulsmätare som ger dig möjlighet att övervaka din hjärtfrekvens under träningen.

Garmin Forerunner 165 har också en mängd andra funktioner som gör den till en mångsidig träningsklocka. Den har en inbyggd accelerometer som mäter din hastighet och distans även när du tränar inomhus. Dessutom kan du använda den för att spåra din sömn och övervaka din dagliga aktivitet.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör för Garmin Forerunner 165. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan endast tillbehör för Garmin Forerunner 165.
Mer