✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit Bip 5 Det finns inga produkter i denna kategori.

Amazfit Bip 5
Amazfit Bip 5 är den senaste smartklockan från Huami, som är kända för att tillverka högkvalitativa och prisvärda smartklockor. Amazfit Bip 5 är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag, och det är inte svårt att förstå varför. Den har en mängd funktioner som gör den till en av de mest användarvänliga och mångsidiga smartkloc...
Amazfit Bip 5 är den senaste smartklockan från Huami, som är kända för att tillverka högkvalitativa och prisvärda smartklockor. Amazfit Bip 5 är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag, och det är inte svårt att förstå varför. Den har en mängd funktioner som gör den till en av de mest användarvänliga och mångsidiga smartklockorna på marknaden.

Amazfit Bip 5 har en 1,39-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 454 x 454 pixlar, vilket ger en skarp och tydlig bild. Klockan har också en batteritid på upp till 15 dagar, vilket är en av de längsta batteritiderna på marknaden idag. Den har också en mängd olika sensorer, inklusive en pulsmätare, en accelerometer, en gyroskop och en barometer.

En av de mest imponerande funktionerna på Amazfit Bip 5 är dess GPS-funktion. Klockan har en inbyggd GPS som gör det möjligt för användare att spåra sin rutt och avstånd utan att behöva ha med sig sin telefon. Detta gör den till en idealisk klocka för löpare och cyklister.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja tillbehör till smartklockor, inklusive Amazfit Bip 5. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända.

Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid gratis frakt, så du kan vara säker på att du får det bästa värdet för dina pengar när du handlar hos oss.
Mer