✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct 2S Solar Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct 2S Solar
Garmin Instinct 2S Solar är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven hos de mest krävande användarna. Denna smartwatch är utrustad med en solcellspanel som gör att du kan ladda den med solenergi, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ. Garmin Instinct 2S Solar är också utrustad med en mängd olika funktioner som gör de...
Garmin Instinct 2S Solar är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven hos de mest krävande användarna. Denna smartwatch är utrustad med en solcellspanel som gör att du kan ladda den med solenergi, vilket gör den till ett miljövänligt alternativ. Garmin Instinct 2S Solar är också utrustad med en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter.

Garmin Instinct 2S Solar har en robust och tålig design som är utformad för att klara av tuffa förhållanden. Den är vattentät upp till 100 meter och har en stöttålig konstruktion som gör att den klarar av att hantera stötar och slag. Den har också en stor och lättläst skärm som gör att du enkelt kan se informationen på skärmen även i starkt solljus.

Garmin Instinct 2S Solar har en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för utomhusaktiviteter. Den har en inbyggd GPS som gör att du enkelt kan navigera i terrängen och hitta din väg tillbaka till startpunkten. Den har också en höjdmätare, barometer och kompass som gör att du kan hålla koll på höjd, lufttryck och riktning.

Garmin Instinct 2S Solar har också en mängd olika träningsfunktioner som gör den till en idealisk följeslagare för träning och fitness. Den har en inbyggd pulsmätare som gör att du kan hålla koll på din puls under träningen. Den har också en mängd olika träningsprogram och funktioner som gör att du kan anpassa din träning efter dina behov och mål.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också bra kvalitetsprodukter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i vårt höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Instinct 2S Solar.
Mer