✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct Solar Camo Edition Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct Solar Camo Edition
Garmin Instinct Solar Camo Edition är en robust och pålitlig smartwatch som är utformad för att klara av de tuffaste utomhusmiljöerna. Den har en solcellsladdning som ger upp till 54 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 38 timmars batteritid i GPS-läge. Den har också en 3-axlad kompass, barometrisk höjdmätare och stöd för flera globa...
Garmin Instinct Solar Camo Edition är en robust och pålitlig smartwatch som är utformad för att klara av de tuffaste utomhusmiljöerna. Den har en solcellsladdning som ger upp till 54 dagars batteritid i smartwatch-läge och upp till 38 timmars batteritid i GPS-läge. Den har också en 3-axlad kompass, barometrisk höjdmätare och stöd för flera globala satellitsystem, inklusive GPS, GLONASS och Galileo.

Garmin Instinct Solar Camo Edition har också en mängd olika träningsfunktioner, inklusive pulsmätning, steg- och kaloriräkning, sömnövervakning och mer. Den är också vattentät upp till 100 meter och har en militärstandard för stötskydd.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också bra kvalitetsprodukter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i vårt höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Instinct Solar Camo Edition.
Mer