✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Approach G12 Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Approach G12
Garmin Approach G12 är en avancerad golfklocka som är utformad för att hjälpa dig att förbättra ditt golfspel. Den har en mängd olika funktioner som gör det enklare att navigera på golfbanan och hålla koll på dina prestationer. Med en högupplöst färgskärm och en intuitiv användargränssnitt kan du enkelt se avståndet till greenen, bunkrar och vat...
Garmin Approach G12 är en avancerad golfklocka som är utformad för att hjälpa dig att förbättra ditt golfspel. Den har en mängd olika funktioner som gör det enklare att navigera på golfbanan och hålla koll på dina prestationer. Med en högupplöst färgskärm och en intuitiv användargränssnitt kan du enkelt se avståndet till greenen, bunkrar och vattenhinder. Dessutom kan du använda den för att spåra dina slag och analysera dina prestationer efter varje runda.

Garmin Approach G12 är också utrustad med GPS-teknik som ger dig exakta avståndsmätningar och hjälper dig att hitta rätt väg runt banan. Den har också en lång batteritid på upp till 30 timmar, vilket gör att du kan spela flera rundor utan att behöva ladda upp den.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Approach G12.
Mer