✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit GTR 47mm Titanium Det finns inga produkter i denna kategori.

Amazfit GTR 47mm Titanium
Amazfit GTR 47mm Titanium är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Klockan har en 1,39-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 454 x 454 pixlar, vilket ger en kristallklar bild och en imponerande synlighet även i s...
Amazfit GTR 47mm Titanium är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Klockan har en 1,39-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 454 x 454 pixlar, vilket ger en kristallklar bild och en imponerande synlighet även i starkt solljus.

Amazfit GTR 47mm Titanium har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest mångsidiga smartklockorna på marknaden. Den har en inbyggd GPS som gör det möjligt för användaren att spåra sin rutt och avstånd under träning. Klockan har också en pulsmätare som ger användaren möjlighet att övervaka sin hjärtrytm under träning och vardagliga aktiviteter.

En annan imponerande funktion hos Amazfit GTR 47mm Titanium är dess batteritid. Klockan har en batteritid på upp till 24 dagar, vilket är en av de längsta batteritiderna på marknaden idag. Detta gör att användaren kan använda klockan under en längre tid utan att behöva ladda den.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen. Observera att vi inte säljer några smartklockor, utan endast tillbehör för Amazfit GTR 47mm Titanium.
Mer