✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct 2X Solar Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct 2X Solar
Garmin Instinct 2X Solar är en robust och pålitlig smartwatch som är utformad för att klara av de tuffaste utomhusmiljöerna. Med solcellsteknik kan du ladda klockan med solenergi och förlänga batteritiden upp till 24 dagar i smartwatch-läge. Klockan har också GPS, GLONASS och Galileo för att ge dig exakt positionering och navigering, även i svår...
Garmin Instinct 2X Solar är en robust och pålitlig smartwatch som är utformad för att klara av de tuffaste utomhusmiljöerna. Med solcellsteknik kan du ladda klockan med solenergi och förlänga batteritiden upp till 24 dagar i smartwatch-läge. Klockan har också GPS, GLONASS och Galileo för att ge dig exakt positionering och navigering, även i svåra terrängförhållanden.

Garmin Instinct 2X Solar är också utrustad med en mängd olika träningsfunktioner, inklusive pulsmätning, steg- och kaloriräkning, sömnövervakning och mycket mer. Klockan är också vattentät upp till 100 meter, vilket gör den idealisk för simning och andra vattensporter.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter.

Observera att vi inte säljer några smartwatches. Vi säljer bara tillbehör för Garmin Instinct 2X Solar.
Mer