✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Epix (Gen 2) Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
  • +
    69,00 kr
    Lagerstatus: 10-15st
    I lager

    Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,2mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat. OBS!...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Garmin Epix (Gen 2)
Garmin Epix (Gen 2) är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven från de mest krävande användarna. Med en stor 1,4-tums färgskärm och en robust design är Epix (Gen 2) en pålitlig följeslagare för alla dina äventyr. Den har en mängd olika funktioner, inklusive GPS, GLONASS, barometrisk höjdmätare, kompass, accelerometer och term...
Garmin Epix (Gen 2) är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven från de mest krävande användarna. Med en stor 1,4-tums färgskärm och en robust design är Epix (Gen 2) en pålitlig följeslagare för alla dina äventyr. Den har en mängd olika funktioner, inklusive GPS, GLONASS, barometrisk höjdmätare, kompass, accelerometer och termometer. Dessutom har den en inbyggd musikspelare, så att du kan lyssna på dina favoritlåtar utan att behöva ta med dig en separat enhet.

Garmin Epix (Gen 2) är också utrustad med avancerade träningsfunktioner, inklusive pulsmätning, stegräknare och sömnmätning. Den är också vattentät och kan användas för simning och andra vattensporter.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör för Garmin Epix (Gen 2). Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan endast tillbehör för Garmin Epix (Gen 2).
Mer