✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Approach S42 Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Approach S42
Garmin Approach S42 är en avancerad golfklocka som är utformad för att hjälpa dig att förbättra ditt spel. Den har en 1,2-tums färgskärm som är lätt att läsa i solljus och en batteritid på upp till 15 timmar i GPS-läge. Med GPS kan du enkelt navigera på golfbanan och få avstånd till hinder och green. Klockan har också förinstallerade banor över ...
Garmin Approach S42 är en avancerad golfklocka som är utformad för att hjälpa dig att förbättra ditt spel. Den har en 1,2-tums färgskärm som är lätt att läsa i solljus och en batteritid på upp till 15 timmar i GPS-läge. Med GPS kan du enkelt navigera på golfbanan och få avstånd till hinder och green. Klockan har också förinstallerade banor över hela världen, så du kan spela på vilken bana som helst utan att behöva ladda ner några kartor.

Garmin Approach S42 har också en mängd olika funktioner som hjälper dig att förbättra ditt spel. Den har en automatisk slagigenkänning som registrerar dina slag och ger dig statistik om ditt spel. Den har också en green view-funktion som visar dig formen på greenen och hjälper dig att planera dina puttar.

På Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också bra kvalitetsprodukter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Approach S42.
Mer