✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Quatix 7 Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Quatix 7
Garmin Quatix 7 är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigeringssystem kan du enkelt navigera på vattnet och hålla koll på din position. Dessutom har den en inbyg...
Garmin Quatix 7 är en avancerad smartwatch som är speciellt utformad för seglare, fiskare och vattensportentusiaster. Den har en mängd funktioner som gör den till en oumbärlig följeslagare på vattnet. Med GPS, GLONASS och Galileo satellitnavigeringssystem kan du enkelt navigera på vattnet och hålla koll på din position. Dessutom har den en inbyggd barometer, höjdmätare och kompass som hjälper dig att hålla koll på vädret och terrängen.

Garmin Quatix 7 är också utrustad med en mängd olika sportfunktioner som gör den till en perfekt träningspartner. Den har förprogrammerade aktivitetsprofiler för simning, löpning, cykling och mycket mer. Dessutom kan den mäta din puls, syremättnad och stressnivåer för att hjälpa dig att optimera din träning.

När det gäller tekniska specifikationer har Garmin Quatix 7 en 1,4-tums transflektivt MIP-display med en upplösning på 280 x 280 pixlar. Den har också en batteritid på upp till 12 dagar i smartwatch-läge och upp till 36 timmar i GPS-läge.

På Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga Trustpilot- och Google Reviews-betyg. Dessutom erbjuder vi alltid fri frakt. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Quatix 7.
Mer