✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit GTS 4 Mini Det finns 1 produkt.

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
  • +
    129,00 kr
    Lagerstatus: 6-10st
    I lager

    Allra senaste inom skärmskydden. Ett tunt 0,2mm glas som skyddar mot fingeravtryck, repor och mot en dyrbar reparation av displayen om olyckan skulle vara framme. Det härdade glaset är mycket transparent och ger en ljustransmission på upp till 96%, det släpper med andra ord igenom det som visas på skärmen utan att det blir mörkare eller förändrat. OBS!...

Visar 1 - 1 of 1 Produkt
Amazfit GTS 4 Mini
Amazfit GTS 4 Mini är en av de senaste smartklockorna på marknaden och är en miniversion av den populära Amazfit GTS 4. Denna smartklocka har en mängd funktioner som gör den till en utmärkt följeslagare för din dagliga aktivitet. Med en 1,55-tums AMOLED-skärm och en upplösning på 354 x 306 pixlar ger Amazfit GTS 4 Mini en kristallklar bild och e...
Amazfit GTS 4 Mini är en av de senaste smartklockorna på marknaden och är en miniversion av den populära Amazfit GTS 4. Denna smartklocka har en mängd funktioner som gör den till en utmärkt följeslagare för din dagliga aktivitet. Med en 1,55-tums AMOLED-skärm och en upplösning på 354 x 306 pixlar ger Amazfit GTS 4 Mini en kristallklar bild och en fantastisk användarupplevelse.

Amazfit GTS 4 Mini har en mängd olika funktioner som gör den till en utmärkt följeslagare för din dagliga aktivitet. Den har en inbyggd GPS som gör att du kan spåra dina träningspass och se din rutt på kartan. Den har också en pulsmätare som kan mäta din hjärtrytm under träning och vila. Dessutom har den en sömnmätare som kan mäta din sömnkvalitet och ge dig feedback om hur du kan förbättra din sömn.

Amazfit GTS 4 Mini är också vattentät och kan användas vid simning eller andra vattenaktiviteter. Den har också en batteritid på upp till 14 dagar, vilket gör att du kan använda den under en längre tid utan att behöva ladda den.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter. Observera att vi inte säljer några smartklockor, utan endast tillbehör för Amazfit GTS 4 Mini.
Mer