✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit Bip Det finns inga produkter i denna kategori.

Amazfit Bip
Amazfit Bip är en av de mest populära smartklockorna på marknaden idag. Den är utrustad med en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för alla som vill ha en smartklocka som kan hjälpa dem att hålla koll på sin hälsa och fitness. Amazfit Bip har en 1,28-tums färgskärm med en upplösning på 176 x 176 pixlar. Den har också...
Amazfit Bip är en av de mest populära smartklockorna på marknaden idag. Den är utrustad med en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för alla som vill ha en smartklocka som kan hjälpa dem att hålla koll på sin hälsa och fitness. Amazfit Bip har en 1,28-tums färgskärm med en upplösning på 176 x 176 pixlar. Den har också en inbyggd GPS, en pulsmätare och en accelerometer som kan mäta dina steg och kaloriförbränning.

En av de mest imponerande funktionerna på Amazfit Bip är dess batteritid. Klockan kan hålla i upp till 45 dagar på en enda laddning, vilket är en av de längsta batteritiderna på marknaden idag. Detta gör det till en idealisk följeslagare för personer som är ute och reser eller som inte vill behöva ladda sin klocka varje dag.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja tillbehör till smartklockor som Amazfit Bip. Vi erbjuder ett brett utbud av tillbehör, inklusive remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända med din klocka.

Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen. Kom till oss på Shockproof.se för att hitta de bästa tillbehören till din Amazfit Bip.
Mer