✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Amazfit Bip U Det finns inga produkter i denna kategori.

Amazfit Bip U
Amazfit Bip U är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med en mängd avancerade funktioner och en imponerande batteritid på upp till 9 dagar, är det en klocka som passar alla livsstilar. Amazfit Bip U har en 1,43-tums färgskärm med en upplösning på 320 x 302 pixlar, vilket ger en kristallklar bild. Klockan har också en inb...
Amazfit Bip U är en av de mest eftertraktade smartklockorna på marknaden idag. Med en mängd avancerade funktioner och en imponerande batteritid på upp till 9 dagar, är det en klocka som passar alla livsstilar. Amazfit Bip U har en 1,43-tums färgskärm med en upplösning på 320 x 302 pixlar, vilket ger en kristallklar bild. Klockan har också en inbyggd GPS, en pulsmätare, en sömnmätare och en stressmätare, vilket gör det enkelt att hålla koll på din hälsa och ditt välbefinnande.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör, såsom remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen.

Så om du äger en Amazfit Bip U och vill skydda den mot skador eller bara vill ge den en personlig touch, tveka inte att besöka vår webbplats. Vi har ett brett utbud av tillbehör som passar alla stilar och behov.
Mer