✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Instinct 2S Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Instinct 2S
Garmin Instinct 2S är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven hos de mest krävande användarna. Denna klocka är utrustad med en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för alla dina äventyr. Med en robust och tålig design är Garmin Instinct 2S byggd för att klara av tuffa förhållanden och tål stötar, v...
Garmin Instinct 2S är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta kraven hos de mest krävande användarna. Denna klocka är utrustad med en mängd olika funktioner som gör den till en idealisk följeslagare för alla dina äventyr. Med en robust och tålig design är Garmin Instinct 2S byggd för att klara av tuffa förhållanden och tål stötar, vibrationer och vatten.

Garmin Instinct 2S har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest avancerade smartwatcharna på marknaden idag. Den har en inbyggd GPS som gör det möjligt för dig att spåra din position och navigera i realtid. Den har också en pulsmätare som gör det möjligt för dig att övervaka din hjärtrytm och optimera din träning.

Denna smartwatch har också en mängd olika sportlägen som gör det möjligt för dig att spåra din träning och prestationer. Den har också en mängd olika smarta funktioner som gör det möjligt för dig att hålla koll på dina meddelanden, samtal och kalenderhändelser.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder också högkvalitativa produkter, rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga Trustpilot- och Google Reviews-betyg. Vi erbjuder alltid fri frakt på våra produkter. Observera att vi inte säljer några smartwatches, utan bara tillbehör för Garmin Instinct 2S.
Mer