✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Garmin Epix Sapphire (Gen 2) Det finns inga produkter i denna kategori.

Garmin Epix Sapphire (Gen 2)
Garmin Epix Sapphire (Gen 2) är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta de högsta kraven på prestanda och funktionalitet. Med en stor 1,4-tums färgskärm och en robust safirglaslins, är denna klocka idealisk för utomhusaktiviteter och tuffa miljöer. Den har också en inbyggd GPS, GLONASS och Galileo för att ge exakt positionering och ...
Garmin Epix Sapphire (Gen 2) är en avancerad smartwatch som är utformad för att möta de högsta kraven på prestanda och funktionalitet. Med en stor 1,4-tums färgskärm och en robust safirglaslins, är denna klocka idealisk för utomhusaktiviteter och tuffa miljöer. Den har också en inbyggd GPS, GLONASS och Galileo för att ge exakt positionering och navigering.

Garmin Epix Sapphire (Gen 2) har en mängd olika funktioner som gör den till en av de mest mångsidiga smartwatcharna på marknaden. Den har en inbyggd höjdmätare, barometer och kompass för att hjälpa dig att navigera i bergslandskapet. Den har också en pulsmätare och stöd för olika sportaktiviteter, inklusive löpning, cykling och simning.

Hos Shockproof.se har vi års erfarenhet av att sälja smartwatch-tillbehör som remmar, skärmskydd, verktyg och andra tillbehör. Dessa tillbehör kan vara en billig försäkring mot höga reparationskostnader om något oförutsett skulle hända. Vi erbjuder högkvalitativa produkter till rimliga priser och utmärkt kundservice, vilket återspeglas i våra höga betyg på Trustpilot och Google Reviews. Vi erbjuder också gratis frakt vid alla tillfällen.

Så om du letar efter tillbehör till din Garmin Epix Sapphire (Gen 2), tveka inte att besöka vår webbplats. Vi har allt du behöver för att skydda och förbättra din smartwatch-upplevelse.
Mer