Fri Frakt 60 Dagars Öppetköp Klarna

Samsung A13 4G / 5G Skyddande Skal Fidget Toy Pop-It V2

10865-29221-2

Ny

Stötdämpande silikonfodral som skyddar din telefon mot repor, smuts och damm. Med skydd som täcker hela hörnen dämpas stötar från fall vilket skyddar din värdefulla mobiltelefon. Skalet har även en upphöjd ram kring skärm och kameramodul, vilket hindrar dessa att repas vid kontakt med plana ytor.

Baksidan på detta skal ger inte bara din telefon en unik och färgglad design, den kan även användas som en ångestlindrande fidgetleksak. Poppa bubblorna på baksidan med ett tillfredsställande klick, och låt skalet hjälpa till att bekämpa rastlöshet, stress och ångest.

More details

132 Kvar

98 kr inkl. moms

Detta mobiltillbehör kan också byta ut andra fidget-vanor som exempelvis att skaka på benet eller klicka i pennor, vilket kan störa andra. Om du behöver hålla på med något för att kunna koncentrera dig är det här det perfekta alternativet för att inte gå någon runt omkring dig på nerverna. Dessutom har du det alltid med dig, eftersom det sitter ihop med din telefon. 

Skalet är noggrant utformat för att passa just din telefon, för att bevara full funktionalitet hos knappar, kontakter och kameramoduler.

Specifikationer:

 Material: Silikon

✓ Stötdämpande

✓ Lugnande Fidgetleksak

✓ Skyddar mot repor, smuts och damm

✓ Passar: Samsung Galaxy A13 4G / 5G / A04s

30 andra produkter i samma kategori: