Fri Frakt 60 Dagars Öppetköp Klarna

 

iPhone 15 Pro Max Stöttåligt Magsafe Skal med Kickstand Nordcell™

Magsafe kompatibelt skal med kickstand funktion som skyddar din telefon mot stötar, damm och repor samtidigt som det behåller telefonens naturligt snygga design. Inte heller behöver du kompromissa med känslan: skalets knappar behåller telefonens tillfredsställande knapptryck. Med mjuka kanter och hård baksida sitter det här skalet tätt inpå telefonens baksida. Exakta utskärningar säkerställer full åtkomst till portar och funktionsknappar, högtalare och kamera

Detta skal har också inbyggda magneter för att du ska kunna ladda din iPhone med MagSafe-laddaren, eller använda andra MagSafe-tillbehör såsom till exempel korthållare. De starka magneterna ser till att hålla laddare och andra tillbehör stadigt på plats. MagSafe-laddarens och andra trådlösa laddares signaler påverkas inte av skalet.

De fyra hörnen på skalet är konstruerade som en elastisk buffert som effektivt kan distribuera och därmed dämpa kraften från stötar, vilket skyddar din telefon från skador vid exempelvis fall. Hörnen sticker också ut på baksidan för att baksidan av skalet inte ska repas.

Specifikationer:

 Material: TPU (Thermoplastic polyurethane)

Stötdämpande

Kompatibel med MagSafe-laddning

Skyddar mot repor, smuts och damm

Slim Design

Ringhållare stöd för landskapsvisning och enhandsmanövrering

Problemfri on-off installation/borttagning

Passar: iPhone 15 Pro Max

169 kr

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: