Fri Frakt 60 Dagars Öppetköp Klarna

 

Xplora X6 Play Heltäckande Skal med 9H Härdat Glas

Xplora X6 Play är en smartklocka för barn som är designad för att ge dem frihet, roligt och säkerhet. Med Xplora X6 Play kan barnen ringa och ta emot samtal och videor från upp till 50 godkända kontakter, spela in bilder och videor med den förbättrade 5MP-kameran, spåra sin aktivitet och få belöningar med GoPlay-plattformen, använda GPS-spårning och SOS-knappen för nödsituationer och mycket mer.

Men för att kunna njuta av alla dessa funktioner behöver du också ett bra skydd för din smartklocka. Detta skal är tillverkat av hållbart material som skyddar din klocka mot repor, stötar och damm. Det har också ett härdat glas som täcker hela skärmen och ger ett kristallklart bild.

Skalets design är enkel men snygg, med en svart färg som passar till alla färger på klockan. Skalets kanter är rundade för att ge en bekväm passform och ett bra grepp. Skalets baksida har också en utskärning för att låta laddaren anslutas utan problem.

Med detta skal kan du låta ditt barn använda sin Xplora X6 Play smartklocka utan oro och ha kul med alla de fantastiska funktionerna som den erbjuder. Beställ ditt Xplora X6 Play Heltäckande Skal med 9H Härdat Glas idag och ge din smartklocka för barn det bästa skyddet den förtjänar!


Egenskaper:

- Endast 0,26mm

- Skyddsstyrka på 9H

- Motståndskraftig mot fukt och fett

- Vattentät och lätt att rengöra

- UV-Skydd

- Passar: Xplora X6 Play

98 kr

30 andra produkter i samma kategori: