✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Samsung S9 Plus Flipfodral Clear View Standing Rocket

Ett fodral gjord i slitstark hårdplast som skyddar mobilens fram och baksida mot repor, damm och smuts. Det fästs på baksidan av mobilen och är precisionskuret så att den passar din mobilt utmärkt. Skalet har även öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner samt en slät och len yta med spegel effekt.

Ett elegant halvgenomskinligt fodral som inte döljer telefonens läckra premiumdesign. Du kan dessutom styra en mängd olika funktioner utan att öppna fodralet.  Fungerar även som ett ställ som håller skärmen i perfekt vinkel för film och underhållning.

När du väcker mobilen ser du igenom spegeln utan att ens behöva öppna fodralet och när du släcker mobilen försvinner skärmen och du ser endast spegelytan på fodralet. Locket har även av/på funktion. Din telefon vaknar när du öppnar locket, och släcks ner när du stänger det.

Med fodralet stängt kan du:

- Svara samtal

- Se datum, tid, batteri status, signalstyrka

OBS! KView App (Google Play) måste installeras på enheten för att dessa funktioner ska funka. Aktivera Clear View funktionalitet i inställningar enligt bilden.

Specifikationer:

Passar: Samsung Galaxy S9 Plus

Modellnr: SM-G965F/DS

99,00 kr

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: