Samsung S22 Ultra Stöttåligt Premium Skal 4-FACK Solid V3

10140-23104

Solid är ett exklusivt stöttåligt stilrent skal med totalt fyra fack där man kan få plats med fyra kort/sedlar samtidigt som att den kan användas som stativ för att kolla på film/foto. Den patenterade och unika konstruktionen kombinerar funktionalitet och skydd. Den dolda kortplatsen lagrar säkert ID-kort, kredit- / betalkort eller transiteringskort, plus att det stör inte Apple Pay.

OBS! Detta tillbehör passar till S22 Ultra, det passar inte till S22 Plus eller S22. Vänligen dubbelkolla vilken variant du har.

Dubbelskiktat polykarbonat och TPU-design uppfyller militära fall test standard (MIL STD 810G-516.6), klarar av 26 fall från 4 meter höjd. CornerGuard™ -tekniken ser till att alla fyra hörnen av höljet är utformade för att absorbera och sprida kraft från fallen.

Skalet är kompatibelt med magnetiska bilhållare. Skalet levereras med metallplattor inkorporerade i klaffen, därför behövs ingen extra plåt eller lim. Skalet har en upphöjd ram vilket hindrar skärmen att komma i kontakt med en plan yta om telefonen placeras med skärmen nedåt.

Specifikationer:

- Stöttåligt och Stötdämpande

- Skyddar mot repor, smuts och damm

- 3 Kortfack med plats för sammanlagt 4 kort

- 1st Sedelfack

- Kickstand / Stativ

- Passar: Samsung Galaxy S22 Ultra

169,00 kr

Lagerstatus: 1-3st
I lager

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: