Fri Frakt 60 Dagars Öppetköp Klarna

 

Samsung A54 5G Stöttåligt Skal med Ringhållare CamShield

Högkvalitativt och ultratunt skal med 360º ringhållare och metallplatta. Ett stötdämpande skal skal med modern design som skyddar din telefon mot repor, smuts och damm utan att din telefon förlorar sin läckra design. Skalet är precision skuret så att den passar din mobil utmärkt och har även öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner.

På baksidan finns en fingerring som är 360 grader roterbar så du kan hålla din telefon både längre tid och mer bekvämt, ringen kan även fungera som ställ för bekvämt tittande av film m.m. Förutom detta så finns det en metallplatta på baksidan som möjliggör att man t.ex. kan sätta fast den mot en magnetisk bilhållare eller andra magnetiska ytor. Skalet har en matt finish vilket minskar risken för fula fingeravtryck och ger en modern look.

Skalet har även en upphöjd ram vilket hindrar skärmen att komma i kontakt med en plan yta om telefonen placeras med skärmen nedåt. Den unika designen gör så att din kamera lins skyddas utan att du behöver köpa till extra skydd för din kamera lins.

Specifikationer:

Bekväm 360º ringhållare

Stativfunktion

Matt finish

Metalplatta för att fästa mot magnetiska ytor

Material: TPU (Thermoplastic polyurethane)

Passar: Samsung Galaxy A54 5G

128 kr

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: