Fri Frakt 60 Dagars Öppetköp Klarna

 

Samsung A25 5G Elegant & Stöttåligt Skal med Ringhållare Flawless - Roseguld

20589-14744

Högkvalitativt och ultratunt skal med 360º ringhållare och metallplatta. Ett komplett exklusivt skal med modern look, glossy finish där man fokuserat på detaljer samtidigt som skalet ger det ultimata skyddet för din mobil. Det är fyllt med extra funktioner och är tillverkat av Thermoplastic polyurethane (TPU) som är ett flexibelt men ändå hårt skal som skyddar väldigt bra vid tapp/stötar.

På baksidan finns en fingerring som är 360 grader roterbar så du kan hålla din telefon både längre tid och mer bekvämt, ringen kan även fungera som ställ för bekvämt tittande av film m.m. Förutom detta så finns det en metallplatta på baksidan som möjliggör att man t.ex. kan sätta fast den mot en magnetisk bilhållare eller andra magnetiska ytor.

Skalet har även en upphöjd ram vilket hindrar skärmen att komma i kontakt med en plan yta om telefonen placeras med skärmen nedåt. De unika designen på baksidan ger maximalt skydd för kameran. TPU står för "Thermoplastic Polyurethane", ett slags plast som har många fördelaktiga egenskaper och är väldigt likt silikon. TPU-skal har således samma egenskaper som silikonskal.

Specifikationer:

- Bekväm 360º ringhållare

- Stativfunktion

- Exklusiv utseende

- Metalplatta för att fästa mot magnetiska ytor

- Material: Thermoplastic polyurethane (TPU)

- Passar: Samsung A25 5G

179 kr

Lagerstatus: 1-3st
I lager

Fler smarta tillbehör

28 andra produkter i samma kategori: