60 Dagars Öppetköp Klarna Frakt 19kr

 

Samsung A21s Multifunktionellt Plånboksfodral Zipper 8-Fack

7833-24104

Multifunktionellt plånboksfodral med totalt 8 fack. 6 av dessa passar utmärkt till bankkort och dylikt, varav ett också har ett fönster för ID-kort eller fotografier. Ytterligare ett fack passar utmärkt till sedlar och kvitton. Det som utmärker det här skalet från andra plånboksfodral är dock det sista facket som stängs med dragkedja. Detta rymliga fack kan förvara sedlar, kvitton, mynt, hörlurar, presentkort, stämpelkort och så vidare, utan risk att något trillar ut.

Genom att använda vårt mobilfodral så skyddar du också din värdefulla mobiltelefon och minimerar risker för skador om du skulle råka tappa, repa eller stöta den emot något. Fodralet är tillverkat av ett högkvalitativt konstläder med en exklusiv yta som är bekvämt både att hålla och att titta på. Passar perfekt till alla tillfällen, både på resande fot, på jobbet och hemma.

Telefonen hålls på plats av en anpassad ram gjord av silikon och fodralet öppnas och stängs enkelt med ett magnetlås. Partiet i mitten stängs med magnetiska knappar och baksidan av kreditkortsfacken har en slät yta som skyddar din display. Konstruktionen gör det också möjligt att använda fodralet som stativ för en handsfree-visning av filmer och videor.

Egenskaper:

- Totalt 8 fack:

- 5 kreditkortsfack.

- 1 fack med fönster för ID-kort.

- 1 fack för sedlar/kvitton.

- 1 stort fack med dragkedja för smått och gott

- Material: Svart PU läder

- Handledsrem ingår

- Passar: Samsung Galaxy A21s

249,00 kr

Lagerstatus: 4-6st
I lager

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: