✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Sovmask med Inbyggda Bluetooth Högtalare

12220-210513

En bra följeslagare för sömn - Sovmask med inbyggda bluetooth högtalare som hjälper dig att sova, ta en tupplur eller meditera genom att minska ljuset som kan påverka din sömnkvalitet samt att den låter dig somna effektivt. Lyssna på lugnande musik utan att behöva störa omgivningen och slippa uthärda några hörsnäckor i öronen.

Ny ergonomisk design med 3D-ögonmask - Baserad på ergonomi är vår sovmask perfekt för ditt ansikte. Konturerna runt ögonområdet är djupare och dina ögon kan röra sig fritt. Inget tryck för dina ögon vilket ger dig en bekväm och långvarig sömn.

Helt tvättbara och avtagninsbara högtalare - Våra hörlursband har flexibla storlekar som passar de flesta män och kvinnor, avtagbara högtalare som gör hörlurarna lätta att ta av och återinstallera. Se bild för hur man tvättar sovmasken.

Över 8h speltid - Trådlöst Bluetooth-huvudbandspar med Bluetooth 5.0 gör att du kan ansluta enheter snabbare och enklare, laddning av USB-uppladdningsbart batteri tar 2-2,5 timmars laddning och kan ge upp till 8 timmars uppspelning av musik, njut av en god sömn hela natten!

Så här ansluter du Bluetooth:

1. stäng all din Bluetooth i telefonen.

2. tryck länge på "på/av"-knappen för att rött/blått ljus blinka.

3 Anslut och börja njuta~

299,00 kr

Lagerstatus: 10-15st
I lager

30 andra produkter i samma kategori: