60 Dagars Öppetköp Klarna Frakt 19kr

 

iPhone 7 / 8 / SE (2020&2022) Mobilskal Korthållare 5-FACK Retro V3

Slimmat, elegant och smidigt retro-skal av högkvalitativt konstläder som ger din mobil ett exklusivt och unikt utseende. Skalet är precisionskuret så att den passar utmärkt och har även öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner. Det ger ett bra skydd till din mobil mot smuts, damm, repor och kan även motverka skador vid stötar.

Skalet har en integrerad korthållare som hålls stängs med en magnetisk knapp. I denna finns det plats för 6 kreditkort/ID-kort, varav ett sitter på utsidan för extra lättåtkomlighet. Skalet låter dig ha med dig dina mest essentiella kort i samma smidiga paket som din mobiltelefon, utan att göra den tjock och klumpig.

Korthållarens smarta konstruktion gör det möjligt att ställa ifrån sig telefonen i både horisontal- och vertikalläge för en handsfree-visning av videor, film eller foton, eller som stativ vid fotografering.

Skalet har även en upphöjd ram vilket hindrar skärmen att komma i kontakt med en plan yta om telefonen placeras med skärmen nedåt.

Egenskaper:

 Slim Design

✓ Stötdämpande

✓ 5st Kortfack

✓ Stativfunktion

✓ Skyddar mot repor, smuts och damm

✓ Material: PU-Läder (polyurethane)

✓ Passar: Apple iPhone 7 / 8 / SE (2020&2022)

199,00 kr

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: