✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Stöttåligt Skal med Kortfack iPhone 13

11013-13604

Ultratunt, transparent TPU-skal som skyddar din telefon mot stötar, damm och repor samtidigt som det behåller telefonens naturligt snygga design och färg. Inte heller behöver du kompromissa med känslan: skalets knappar behåller telefonens tillfredsställande knapptryck. Skalet är precisionskuret så att den passar din mobil utmärkt och har även öppningar för alla kontakter, knappar och kamerafunktioner.

Det integrerade kortfacket på baksidan låter dig ha med dig de mest essentiella korten så som körkort eller kreditkort utan att du ska behöva bära runt på en tjock plånbok. Skalet har även en upphöjd ram vilket hindrar skärmen att komma i kontakt med en plan yta om telefonen placeras med skärmen nedåt samt höjda kanter runt kamerahuset. Skalet påverkar inte trådlös laddning.

De fyra hörnen på skalet är konstruerade som en elastisk buffert som effektivt kan distribuera och därmed dämpa kraften från stötar, vilket skyddar din telefon från skador vid exempelvis fall. Skalet har integrerad skydd för kamerahuset med perfekta utskärningar för telefonens kameralinser. Ett potentiellt billig försäkring som kan rädda dig mot dyra reparationskostnader.

Egenskaper / Specifikationer

- Färg: Transparent

- Korthållare

- Förstärka hörn

- Slitstark, stöttåligt och stötdämpande

- Integrerat kamerahus skydd

- Låg vikt och Slim Design

- Påverkar ej trådlös laddning.

- Passar: Apple iPhone 13

79,00 kr

Lagerstatus: +15st
I lager

Fler smarta tillbehör

30 andra produkter i samma kategori: