✔ Lager i Sverige  ✔ Frakt: 19kr   Klarna

Shockproof.se Affiliate Program - Tjäna Provision

Vi är ständigt på jakt efter duktiga content creators eller publicisters som vill marknadsföra våra lätt säljande produkter och tjäna provision! Vi som driver Shockproof.se har varit aktiva inom mobiltillbehör branschen i många år. Med flera års erfarenhet i branschen har vi etablerat oss som en pålitlig källa för högkvalitativa produkter och enastående service.

Det vi erbjuder är:

1. Öppen kommunikation: Vi värdesätter starkt de relationer vi bygger med våra partners. Vi är lyhörda för feedback och förslag och strävar alltid efter att förbättra vårt samarbete.

2. Smidig köpupplevelse: Vi har skräddarsytt vår hemsida för att skapa en så smidig köpupplevelse som möjligt, vilket påpekats av många av våra kunder. Detta i kombination med generösa köpvillkor och konkurrenskraftiga priser gör att vi har en relativt hög konverteringsgrad.

3. Stort och beprövat utbud: Tack vare vår långa erfarenhet, så har vi byggt en produktportfölj med hög omsättning och låg returfrekvens. Vi har ett brett sortiment som passar alla, oavsett om du är ute efter styrka, stil eller funktionalitet. Det innebär fler möjligheter för dig att tjäna provision på produkter som passar din publik.

4. Generösa villkor: Vi har generösa köpvillkor med bl.a. låg frakt, säkra och smidiga betalningar med Klarna samt öppet köp i 30 dagar. Detta i kombination med snabba leveranser direkt till brevlådan samt trevlig och snabb kundtjänst har det lett till att vi har mycket bra rating på både Trustpilot och Google review.

5. Hur tjänar jag pengar?: För varje order som genereras genom besök via din unika länk så tjänar du 13% Provision på den totala ordersumman (exk. moms).

Hur ansluter jag mig?

För närvarande är vi anslutna till följande affiliate nätverk. Ansök via någon av länkarna nedan:

Adrecord: Ansök️
Addrevenue: Ansök️

Har du några frågor eller andra förslag på möjligt samarbete? Tveka inte att kontakta oss på affiliate@shockproof.se. Vi är här för att hjälpa dig att komma igång och nå framgång som en del av vårt affiliateprogram.

Allt gott!

Team Shockproof.se